Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Προσφέρεται προϊόντα ή υπηρεσίες που αφορούν το σπίτι? Δημιουργήστε το δικό σας εταιρικό προφίλ με τα δικά σας Κουπόνια Προσφορών Χωρίς Ποσοστό Προμήθειας ανά Πώληση




Τι είναι εκπτωτικά κουπόνια;
Τα εκπτωτικά κουπόνια είναι ο πιο σύγχρονος τρόπος για να αυξήσετε την προσέλευση καταναλωτών στην επιχείρησή σας. Είναι ο νέος τρόπος προώθησης προϊόντων & υπηρεσιών που εφαρμόζεται ήδη σε ολόκληρο τον πλανήτη και τώρα και στην Ελλάδα.

Τι προσφέρει ο Πάροχος?
Σας προσφέρει ένα νέο πρωτοποριακό εύχρηστο σύστημα αύξησης του πελατολογίου και των πωλήσεων σας.
Πρόκειται για ένα νέο site προσφορών και εκπτώσεων για είδη που αφορούν το σπίτι με εκτυπώσιμα κουπόνια.Οι χρήστες του μπορούν να βρούν όλες τις νέες προσφορές που τους αφορούν. Γιατί να μην βρούν και την δική σας προσφορά;

Ο Πάροχος σας προσφέρει και πολλές επιπλέον Δωρεάν υπηρεσίες διαδραστικής προώθησης που θα σας εκπλήξουν. Είναι πρωτοποριακές είναι μοναδικές!!! 



Ποια είναι τα πλεονεκτήματα?

* Αύξηση του πελατολογίου σας
 Στο Site κάνουν κλικ χιλιάδες επισκέπτες.Οι οποίοι θα δουν και θα γνωρίσουν την επιχείρησή σας.
    
* Αύξηση των πωλήσεων σας
Οι πιο πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι το κοινό που χρησιμοποιεί το internet διψάει να μαθαίνει για νέες προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια.Τα κουπόνια που θα δημιουργήσετε θα προβάλουν τα προϊόντα σας και θα αυξήσουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών για αυτά.

* Εγγυημένη Επιτυχία
Δεν απαιτείται προ αγορά ή προπληρωμή απο τον χρήστη - μελλοντικό πελάτη σας. Αυτό θα κάνει τα κουπόνια σας περιζήτητα καθώς οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου δεν   βλέπουν θετικά την υποχρέωση προαγοράς των προσφορών που διαθέτουν όλα τα άλλα συστήματα προσφορών -deals.

Αφήστε το τηλέφωνό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση dorakyr@gmail.com και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας. Θα χαρούμε πολύ για μια πρώτη κουβεντούλα. Έχετε να χάσετε κάτι, πιστεύω πως αυτή τη φορά μόνο θα κερδίσετε!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου