Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

IOSIF - Σύγχρονος Έλληνας Σχεδιαστής ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ



Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη.

Είναι πτυχιούχος της σχολής καλών τεχνών της Σόφιας ,  Βουλγαρία .
Φοιτητής παρακολουθεί παράλληλα μαθήματα τεχνολογίας και τεχνογνωσίας υλικών εξειδικεύεται σε ιδιαίτερες τεχνικές και ταυτόχρονα το 1986 ολοκληρώνει και εκθέτει την πρώτη πειραματική σειρά σε ασημί.

Δύο χρόνια αργότερα στήνει το πρώτο του εργαστήριο στη γενέτειρα του και είναι από τους πρώτους που επαναφέρουν στο προσκήνιο την τεχνική του σμάλτου στο κόσμημα. 

Από το 1993 ζει και δημιουργεί στη Θεσσαλονίκη και είναι μέλος του εικαστικού επιμελητηρίου Ελλάδος.
            
Το 1997 συμμετέχει σε έκθεση υπό την αιγίδα του υπουργείου πολιτισμού στον εκθεσιακό χώρο της «βίλα μπιάνκα» στα πλαίσια της «Θεσσαλονίκη-πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης».
            
Από το 1998 συμμετέχει στην επιτροπή του ΕΛΚΑ (ελληνικού κέντρου αργυροχρυσοχοΐας) για την οργάνωση και την προβολή των πανελληνίων κλαδικών εκθέσεων.
           

Το 1999 και 2003 παρακολουθεί σεμινάρια γεωλογίας που διοργανώνει η Σ.Χ.Α.Θ.

Το 2002 εκλέγεται πρόεδρος της συντεχνίας χρυσοχόων ,αργυροχόων Θεσσαλονίκης.


Η εταιρία «IOSIF Collections ΕΠΕ» ιδρύεται το 1999 από τον σχεδιαστή με έδρα την Θεσσαλονίκη.
            

Οι κύριες δραστηριότητες την εταιρίας είναι ο σχεδιασμός η κατασκευή, η παράγωγη και η εμπορεία κοσμημάτων του σχεδιαστή  200 επιλεγμένα σημεία πώλησης στην ελληνική επικράτεια και την διεθνή αγορά διαθέτουν ασημένια και χρυσά κοσμήματα IOSIF.
             
Η ART CRAFT FUSION κατασκευάζει και εμπορεύεται το κόσμημα IOSIF από το 2010 μέχρι και σήμερα και συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου