Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ο Ρόλος της εικόνας στη Διαφήμιση. Εξ ου και το γνωστό '' μια εικόνα χίλιες λέξεις''.

Η δύναμη της εικόνας για την προώθηση ιδεών, υπηρεσιών και προϊόντων είναι πλέον μια πολυδοκιμασμένη και αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα. Είναι ένα βασικό εργαλείο αναμετάδοσης πληροφοριών και μηνυμάτων. Όπως σε όλα έτσι και εδώ, η επιρροή της εικόνας ( θετική ή αρνητική ) εξαρτάται τόσο από τον τρόπο που θα διαμορφωθεί όσο και από τρόπο που θα επικοινωνηθεί. 

Εμείς στην Actiontrust είμαστε θερμοί υποστηρικτές του ηθικού marketing. Οι δημιουργοί μας (των Video, λογοτύπων, διαφημιστικού υλικού, του branding ) έχουν ως βάση τους τον άνθρωπο και την ποιότητα. Ο ενδιαφερόμενος πελάτης και ο τελικός αποδέκτης συνυπάρχουν νοητά από την αρχή δημιουργίας του εκάστοτε project. H actiontrust ουσιαστικά συμβάλει ως διαμεσολαβητής και κλείνει ένα σύμφωνο εμπιστοσύνης μεταξύ της αγοράς και του καταναλωτή. Πιστεύουμε στην αλλαγή νοοτροπίας, αγαπάμε την έμπνευση και δημιουργικότητα του ηθικού marketing και πιστεύουμε ότι το καλύτερο μέλλον είναι ευθύνη όλων μας. 

mail: dkyriakopoulou@actiontrust.gr 

Phone: 6972403309

Παρακάτω ακολουθεί μια πολύ ενδιαφέρουσα εργασία από παιδιά της 1ης Λυκείου Βόλου που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει ( το αντίθετο μάλιστα ) από πανεπιστημιακές εργασίες. Μπράβο στα παιδιά που κατάφεραν να αποδώσουν με τόσο γλαφυρό τρόπο τη Δύναμη της Εικόνας στην Διαφήμιση!  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου